Cultura en Barrios. "¿Qué es un xiquet?"

FOTO

Cultura en Barrios #Menutsbarris

Rebombori cultural"Qué es un xiquet"

Narració educativa, dirigida a promoure valors socials.

Guille és un xiquet que ho té tot: una família acabalada, molts amics que li busquen perquè cada dia els regala pastelitos. A més, es burla dels altres xiquets i xiquetes perquè no són tan perfectes com ell.

Però tot canvia quan el Monstre dels Sentiments se li apareix i li mostra la realitat d'altres xiquets que no gaudeixen tant de la vida com ell.

----------------

Guille es un niño que lo tiene todo: una familia acaudalada, muchos amigos que le buscan porque cada día les regala pastelitos. Además, se burla de los otros niños y niñas porque no son tan perfectas como él.

Pero todo cambia cuando el Monstruo de los Sentimientos se le aparece y le muestra la realidad de otros niños que no disfrutan tanto de la vida como él.

EDAT: A partir dels 4 anys

ENTRADES - INVITACIONS

L'accés a les actuacions serà mitjançant entrada-invitació que només es podran reservar en línia des d'aquesta pàgina .Les invitacions estaran disponibles dues setmanes abans de la realització de l'esdeveniment fins a esgotar existències . Una mateixa persona titular e-mail només podrà adquirir fins a 4 invitacions per a cada funció. Es prega s'adquirisquen només aquelles invitacions que realment es vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservada.

NORMES D'ASSISTÈNCIA

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés regulades per l'autoritat competent, seguint en tot moment les indicacions del personal municipal.

Obertura de portes per a accés a la sala d'actuació 45 minuts abans de l'inici de cada representació. Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació en les localitats . Recordem que s'ha d'emportar màscara en tot moment. El seu ús serà obligatori punt a l'entrada, durant i a l'eixida de l'actuació, respectant el 1´´ ´5 m. de distància . Després de la finalització de la sessió, l'organització realitzarà una eixida escalonada amb els i les assistents per a evitar aglomeracions.

Una vegada iniciat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars.

Es prega s'atenga a partir de que edat es recomana cada espectacle. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'aqueixa edat .En tots els casos, els menors de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult. A fi de complir la Normativa d'Evacuació, no es permetrà l'accés a la sala amb carros infantils, deixant aquests en els llocs que en cada centre s'indiquen.

Fechas:
28 de Enero de 2022
Horario:
18:00h
Dónde se realiza:
Calle
Médico Vicente Reyes
Alicante
Temática: 
Escena
Formato: 
Representaciones
Público: 
Todos los públicos