Carrera de San Silvestre Solidària 2023

Cartel anunciador de la Carrera San Silvestre Solidaria 2023

Inscripcions de la Carrera San Silvestre Solidària 2023 ACÍ

 

  • Data de la carrera: 29 de desembre de 2023, des de les 19.30 hores.
     
  • Eixida i meta des de la Rambla de Méndez Núñez.
     
  • Inscripcions: fins a les 15.00 hores del 29 de desembre de 2023 
     
  • Veure recorregut  ACÍ

Alacant espera 2.800 corredors per a tancar l'any en la Sant Silvestre Solidària d'este divendres

La prova tindrà la Rambla com el seu epicentre amb eixida a les 19.30 hores i arribada a l'altura del Portal d'Elx després de cobrir un recorregut circular de tres quilòmetres 

El regidor d'Esports, Toni Gallego, ha explicat que “enguany superarem tots els rècords de participació d'una Sant Silvestre a Alacant, per la qual cosa novament es demostra que l'última carrera de l'any és un èxit total i que cada dia són més els alacantins i visitants que volen fer esport per a acabar l'any. Per això, des de l'Ajuntament d'Alacant continuem posant l'accent en una decidida aposta per l'esport popular. La Sant Silvestre és un dels clar exemples i, a més, li afegim el caràcter lúdic, familiar i solidari que la caracteritza”.

L'eixida i la meta estaran situades en la Rambla de Méndez Núñez, a l'altura de la Casa de la Festa ‘Manuel Ricarte’. La prova, amb tres quilòmetres de recorregut aproximadament, discorrerà per Rambla, Sant Vicent, Alfonso El Savi, General Marvá, avinguda de l'Estació, Gadea, Soto, Alfonso El Savi, López Torregrosa i Rambla de Méndez Núñez.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats, tant masculins com femenins. Les millors disfresses individuals i col·lectives rebran lots de regal. A la conclusió de la prova s'oferirà un servici d'avituallament sòlid i líquid per als participants. La prova estarà conduïda pel presentador esportiu Big Mike Speaker. Canons de confeti i música animaran als participants en els punts d'eixida i arribada.

Les inscripcions es poden realitzar en www.chiplevante.com fins a les 15 hores del dijous 28 de desembre. El preu de la inscripció, a través de la pàgina oficial, és de cinc euros i una part del recaptat es destinarà a fins solidaris. Els dorsals de la carrera hauran de recollir-se prèviament en Ciclos Boyer (avinguda Pintor Xabier Soler, 10) o Ciclos Campuzano (avinguda Catedràtic Soler, 23).

Patins i disfresses 

Es permet la participació amb patins, tenint en compte que hauran de prendre l'eixida assegurant-se que no produïxen danys als participants en la carrera a peu, ateses les indicacions de l'organització. Els participants amb patins no podran optar a premis per la seua classificació.

En tractar-se d'una carrera lúdic festiva es permet la participació oberta i amb ús de disfressa. L'organització establix referent a això que tots aquells participants que ho facen amb una disfressa de grup o individual que incloga un disseny amb elements aparatosos, es col·loque en cua d'eixida per a evitar possibles danys per impacte a la resta de participants.

Tancaments al trànsit del circuit

La carrera s'anirà tancant gradualment en diferents punts del seu recorregut a mesura que avance. Els temps de pas i tancaments de zones del circuit prevists seran: 19.20 tancament d'accés a l'avinguda del General Marvá.

19.30 tancament d'accés a l'avinguda de l'Estació,  avinguda de Federico Soto,  plaça dels Estels i Alfons X el Savi. Els temps de tall al trànsit podran ser modificats per l'organització durant la prova atenent mesures de seguretat i control de vehicles.

Fechas:
29 de desembre de 2023
Horario:
19:30h
- 22:00h
Dónde se realiza:
Calle Rambla Méndez Nuñez, 3 (Inicio de la carrera y meta en Rambla Méndez Nuñez)
Alacant
Temática: 
Altres
Esports
Oci
Formato: 
Festes
Altres
Público: 
Tots els públics