Concert. Bardero$

Bardero$

BARDERO$
Dissabte 14 de setembre. 
Obertura de portes 20h. 
Entrades on-line en: www.entradas.com

Caixa Negra de Las Cigarreras

C.R.O, amb tan sols 20 anys d'edat, és hui dia un dels grans exponents del TRAP de l'Argentina. Anomenat per alguns “el pibe dels Mil Gèneres”, per la versatilitat dels seus temes que proposen trap, rap, rock i electrònica, C.R.O ha unit forces i realitzat diverses col·laboracions amb un altre grup exponent del gènere a l'Argentina com ho és #ModoDiablo, conformat pels Argentins DUKI (amb qui ha fet diversos FT), YSY A i NEO PISTEA.
A més del seu treball solista, i col·laboracions amb altres artistes relacionats al moviment del genere urbà, C.R.O també pertany al duo BARDERO$ al costat d'HOMER EL MER NERO, un altre reconegut raper de l'escena.

HOMER, inici la seua carrera de la mà del Freestyle al començament de 2013 i en 2014, C.R.O i HOMER decideixen formar BARDERO$, i després d'anys d'intens treball, diversos discos publicats i incomptables xous al voltant del país i països limítrofs, BARDERO$ aconsegueix projectar-se com una de les grans promeses de l'escena urbana hispanoparlant.

Durant els pròxims mesos, C.R.O, HOMER i BARDERO$ estaran realitzant una extensa gira que els portara per diverses ciutats de l'Argentina, Xile, el Perú, Mèxic i Espanya. Bardero$ presentarà en directe el seu últim treball discogràfic Hood Boys.

Fechas:
14 de setembre de 2019
Horario:
20:00h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Música
Formato: 
Concerts
Público: 
Tots els públics