Cultura Resident 2021. Convocatòria de residències de producció artística en Cigarreras

Cultura Resident 2021

Cultura Resident 2021. Convocatòria de residències de producció artística en Cigarreras

S'obrirà l'endemà de la seua publicació en el DOGV i finalitzarà el 29 de març de 2021. Al tancament d'aquest termini no s'admetrà cap sol·licitud.

Objecte:

Aquesta convocatòria vol facilitar la producció de quatre projectes artístics de caràcter inèdit i innovador en el camp de la creació i la cultura contemporània, així com fer costat al desenvolupament en l'àmbit professional dels seus creadors i creadores.

A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, les residències poden patir modificacions de calendari. En cas d'impossibilitat, es podran cancel·lar seguint les condicions de contractació.

Persones seleccionades:

Poden optar a la convocatòria persones o col·lectius que desenvolupen la seua producció en l'àmbit de la creació escènica, visual, musical, literària, audiovisual o qualsevol altre àmbit de la creació contemporània. No es modificaran les condicions d'honoraris, desplaçaments i producció en cap cas per tractar-se d'un col·lectiu. En tot cas, es donarà tractament d'unitat.

La Direcció General de Cultura i Patrimoni mitjançant Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana publica aquesta convocatòria amb la intenció de facilitar a quatre creadores o creadors temps, espai, acompanyament i recursos per a la producció de quatre projectes artístics inèdits.

La iniciativa va dirigida a l'impuls de la creació lligada a les pràctiques artístiques contemporànies a través de propostes inèdites o que estiguen en vies d'investigació i requerisquen d'un impuls per a la seua producció, havent de tindre com a objectius l'experimentació i innovació en l'àmbit de la creació artística actual en el seu sentit més ampli.

Se seleccionaran quatre projectes, almenys dos dels quals correspondran a creadors o creadores amb lloc de naixement o arrelament en la Comunitat Valenciana. En aquest sentit se seleccionaran dos projectes que tindran un període de residència de dos mesos i altres dos projectes que tindran un període de residència de quatre mesos.

Més informació: culturaresident@gva.es

Fechas:
1 de març de 2021 a 29 de març de 2021
Horario:
00:00h
- 23:59h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Art
Formato: 
Altres
Público: 
Tots els públics