Exposició "Negocie". Taller Cruel 2 B Kind

Taller Exposición "Negocio"

Cruel 2 B Kind

Ian Bogost i Jane McGonigal. (2006)

Aquesta obra es desenvoluparà com a activitat paral·lela a l'exposició.

Cruel 2 B Kind és un joc d'assassinat benèvol on els agraïments, l'amabilitat i l'afecte per l'altre són l'eix central.
Al començament del joc, a cada jugador se li assignen tres “armes” secretes. Aquestes armes, lluny de resultar agressives, semblaran actes de bondat a l'atzar per als espectadors, mentre que per als jugadors són maniobres mortals.

D'aquesta forma, alguns jugadors seran assassinats per una serenata, uns altres per un compliment. Vostè i la seua parella podrien ser derrotats per una ovació innocent
del grup.

Encara que es proveeix al jugador d'aquestes benvolents armes, no se li facilita informació sobre els seus objectius. Sense noms, sense fotos, gens més que la garantia que romandran a l'aire lliure dins dels límits del joc durant el temps designat. Qualsevol que trobe podria ser el seu objectiu. L'única forma de descobrir-ho és atacar-los amb la seua arma secreta. Però cura, el caçador també és caçat. A altres jugadors se'ls han assignat les mateixes armes secretes, i vénen a cercar-li.

Qualsevol cosa fora del normal que faça per a assassinar als seus objectius pot revelar la seua pròpia identitat secreta als altres jugadors que li volen mort.

Gratuït. Inscripcions ací

Vídeos: 
Vídeo de Cruel 2 B Kind
Fechas:
29 de setembre de 2018
Horario:
20:00h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Art
Formato: 
Cursos/Tallers
Público: 
Tots els públics