Exposició "Negocio." Taller de creació de jocs de taula crítics

Exposición "Negocio". Juegos críticos

Taller de creació de jocs de taula crítics

Com la recerca sobre l'art social i el joc encara segueix oberta, volem donar l'oportunitat a diversos artistes o altres agents a participar en una convocatòria de tallers gratuïts per a formar part i complementar els continguts d'aquesta exposició.

Cada taller té una durada de quatre sessions de dues hores i mitjana cadascuna i es basa en el model del disseny col·laboratiu. Cada sessió tracta un tema específic, orientat a facilitar la creació dels jocs. Dins del taller els participants s'acostaran a les metodologies de disseny de jocs , al mateix temps que temps se'ls proporcionaran eines per a la reflexió i l'anàlisi crítica sobre la relació entre la societat contemporània, els joves i el futur. Tots dos tallers es desenvoluparan seguint la mateixa estructura, però es focalitzaran en dos temes diferents i cadascun serà guiat per un expert en la temàtica del mateix.

Dirigit per la Dra. Laura Malinverni (Universitat Pompeu Fabra) L'objectiu final d'aquest taller és que els participants, a través de la reflexió col·laborativa creuen i dissenyen una sèrie de jocs de taula.

Gratuït.

 Inscripciones aquí

Del 13 al 16 de setembre de 18 a 20.30. Domingo d'11 a 13.30 hores

Fechas:
13 de setembre de 2018 a 16 de setembre de 2018
Horario:
18:00h
- 20:30h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Art
Formato: 
Cursos/Tallers
Público: 
Tots els públics