Improvivencia. Pardo y Avendaño

Improvivencia

Pardo y Avendaño

Alacant 19 Setembre 2020 21.30. Pati del Centre Cultural Las Cigarreras

Comèdia 100% improvisada basada en fets reals. Per a tots els públics

Pardo i Avendaño és el nou de ImproVivencia. Després de la quarantena del 2020 pel Coronavirus, volíem tornar als escenaris amb la nostra millor arma: el riure. Cada nit, una persona del públic, que podries ser tu, podrà compartir amb Irene i Santi una anècdota, la qual reviuran en l'escenari amb tot luxe de detalls. Si no crees això que et diem, no et convencerem amb paraules. El millor serà, que vingues a veure-ho en directe.

COMPRA D'ENTRADES EN LA NOVA NORMALITAT.

Ens encantaria que el procés fóra més senzill, però les noves circumstàncies ens obliguen a adoptar aquest nou mètode.

PACKS D'ENTRADES

Només es podran adquirir en packs ja fets. Cadascun tindrà la seua zona de seients assignada. Els packs són de:

  • Entrades individuals: Compres 1 entrada individual que després estarà en la zona de butaques aïllades (amb la separació de seguretat i aqueixes coses). Perfectes si la gent t'atabala i vols mantindre el teu espai vital. Preu: 9€ venda web anticipada / 12€ taquilla.
  • Entrades dobles: Efectivament, en comprar aquest pack compres dues entrades que estaran juntes. Perfectes per a cites romàntiques o siamesxs. Preu: 18€ / 24€.
  • Entrades triples: Ací compres directament 3 entrades localitzades en la zona de trios (no, no ens referim a això). Perfectes per a les Embruixades o els Tres Mosqueters. Preu: 27€ / 36€.
  • Entrades quàdruples: De 4 en 4. A hores d'ara sobren explicacions. Perfectes per a famílies i grups de amigxs. Preu: 36€ / 48€
  • Venda ací
Fechas:
19 de setembre de 2020
Horario:
21:30h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Escena
Oci
Formato: 
Representacions
Público: 
Tots els públics