Menuts barris. Música

foto

Eva Narejos i Anabel Sáez presenten ON DANSE? Concert dansat. Danses històriques.

De manera instintiva, la música provoca la necessitat de moure'ns amb ella, i ja siga de manera individual o col·lectiva, o tal vegada amb una funció social, i ens permet sentir-nos part integrant i element fonamental d'un tot.

ON DANSE ? és una mostra de danses històriques que ens captivarà per la seua autenticitat, gràcia i elegància, amb tots els elements musicals, picades d'ullet escèniques, gestos i moviments propis de les quals són des de fa segles l'entreteniment social per excel·lència: la música i la dansa.

El clau és l'instrument de teclat ideal per a la interpretació de danses gràcies a la seua triple capacitat per a la melodia, el ritme i l'harmonia, a més del seu característic timbre que ens transporta a temps passats. En aquest cas es fusiona amb els passos de dansa presentant diferents coreografies històriques.

A més podrem escoltar històries sobre la història,… i també, i per què no? … pots dansar amb nosaltres, aprenent i gaudint coreografies en grup: una oportunitat única i inoblidable per a viure la música i la dansa en el nostre propi cos. On dance ? Ballem?.

Eva Narejos Danses Historicas.

Anabel Sáez Clave.

Caixa Negra del Centre Cultural Les Cigarreras

Fechas:
24 de octubre de 2019
Horario:
18:00h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Música
Formato: 
Concerts
Público: 
Tots els públics
Documento: