MFC Chicken en concert en Las Cigarreras

Concierto en Las Cigarreras

MFC Chicken en concert en Las Cigarreras

Dijous 17 de set. des de les 21 hores al Pati de Cigarreras

Tornen els MFC Chicken amb el seu cinqué disc. Són catorze ‘’delícies’’ fresques de la seua ja clàssic rock’n’roll fester, al més pur estil del garage-boogie dels seixanta.

Ja ens hem acostumat als seus ritmes de jive i swing, però, en el seu nou treball produït per Mike Mariconda, han tornat als seus inicis. La producció és més crua que en els seus últims àlbums i és un canvi que els acosta als seus herois The Fabulous Wailers i The Sonics, el so que millor representa les seues actuacions en directe.

La veu barítona de Spencer Evoy, i els seus tocs de saxofon, continuen sent les protagonistes, però, més que abans, les guitarres rugeixen els seus ritmes, licks i punteos i injecten a les cançons amb més energia encara. Les lletres continuen com abans, amb el típic tema tractat pel rock ‘n’ roll a través de les dècades; la cerca de l'amor, i les topades amb el desamor. Però, aquesta vegada, també afigen una autocrítica sarcàstica, com en el single «Fuck You Em» i, per descomptat, continuen utilitzant la referència al seu propi nom per a donar els seus tocs d'humor en cançons com «KFC» i «Free Range».

Una altra vegada, han tret un disc en el qual, des del principi, no pots evitar ballar i somriure.

Text: Nathan Whittle

Entrades

  • 11 € anticipada en entradium.com
  • El preu en taquilla serà de 13 €

Normativa

  • Mantinga sempre la distiancia de seguretat amb la resta de persones que es troben en l'espai; serà obligatori l'ús de màscara
  • Faça ús en l'entrada del gel hidroalcohólic que té a la seua disposició.
  • Es prohibeix moure les cadires del lloc originari; no complir-lo pot ser motiu d'expulsió.
  • Mantinga el teu telèfon mòbil en silenci.
  • Seguisca en tot moment les instruccions del personal i circule únicament per la zones permeses per als usuaris.
  • L'aforament s'ha reduït al 50% per a la seua seguretat, així com l'espai compleix amb les garanties higièniques, només ha de gaudir de l'activitat.
Vídeos: 
Fechas:
17 de setembre de 2020
Horario:
21:00h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Música
Oci
Formato: 
Concerts
Altres
Público: 
Tots els públics