Photoalicante. Lan. Festival audiovisual obrer de Bilbao

Photoalicante

Un any més, Photalicante 2021 aposta per programar diferents propostes nacionals i internacionals que treballen amb la imatge. Aquesta edició, en col·laboració amb el projecte NEGRE (Cigarreras Media Art Project), podrem gaudir de 8 curtmetratges de LAN, Festival audiovisual obrer de Bilbao.

LAN és un projecte que tracta de posar en valor, mitjançant produccions audiovisuals basades en les pràctiques artístiques contemporànies, a la classe obrera. La seua idiosincràsia i les seues subjectivitats converteixen a LAN en una plataforma capaç d'aglutinar un àmbit que no ha sigut prou reconegut, mostrant les diferents línies narratives i convertint-se en un punt de trobada i de reflexió.

El festival centra la seua activitat en la creació, la reflexió, l'educació i l'exhibició, a través de diferents formats audiovisuals i culturals, la perspectiva i els continguts dels quals aborden aspectes de la realitat del treball, el/la treballador/a, la fàbrica i tots els sectors i subsectors de l'economia de serveis que es creen al voltant d'aquestes, a més dels elements que posen en valor la comunitat, l'associacionisme, els afectes, les cures, la lluita, la revolta. Per a això compta amb la participació d'artistes, cineastes, persones emblemàtiques de la cultura i videocreadores/as, mitjançant els quals s'estableix un ampli programa de suport a la producció de propostes de joves creadors/as, la programació en format de festival audiovisual i les trobades agro-vídeo- artístic-culturals en la perifèria, sense desatendre el format expositiu i les dinàmiques educatives. Més informació

PECES EN PROJECCIÓ:

  • MEMÒRIA OBRERA. Cap 1: Els temps
  • LA BRIQUE
  • LA COLUMNA D'ACER 18/10
  • UNA FI DEL MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE
  • HABITUAL
  • EN SUSPENSIÓ: OMAR I CÉSAR.
  • DÚCTILS
  • 2001 CLOSES

Del 5.03.21 al 14.05.21 a la Sala d'audiovisual del Centre Cultural Las Cigarreras

Projecte Negre - Cigarreras Mitjana Art Proyect

Vídeos: 
Fechas:
5 de març de 2021 a 14 de maig de 2021
Horario:
10:00h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
ArtAudiovisual
Formato: 
Projeccions
Público: 
Tots els públics