It´s Cigarreras Swing Time

Swing Time Las Cigarreras

Moriarty produccions i Le Jazz Hot presenten "It´s Cigarreras Swing Time" on es conjumina el gran so d'aquesta banda influenciada per Django Reinhardt, Count Basie i Duke Ellington. Juntament amb l'energia de Lindy Hop Alacant ens transportaran als anys 30 i 40, l'època daurada del jazz.

De 18h a 20h podràs assistir als tallers per a aprendre a ballar Lindy Hop (i moure't a ritme de swing) impartits per Lindy Hop Alacant. I a les 22H gaudeix de la Swing Party, còmodament assegut en butaca o desgastant la pista de ball, a càrrec del directe de Le Jazz Hot Band en sextet acompanyats per la veu de Vira León.

Us convidem a ballar i gaudir del ..SWING TIME!!!

Casa de la Música del Centre Cultural Las Cigarreras

Per als tallers serà una aportació de 5€ per a l'associació de ball Lindy Hop Alacant que s'aportarà en el mateix moment i lloc que es realitza l'activitat (Casa de la Música) i per a assistir a la Swing Party amb el directe de LeJazz Hot, a la porta de la Casa de la Música és necessari fer-se soci per un dia (aportant 8€) de l'Associació Cultural Moriarty produccions, organitzadora de l'esdeveniment. És fàcil i et divertiràs a ritme de jazz!

Vídeos: 
Fechas:
15 de juny de 2019
Horario:
18:00h
Dónde se realiza:
Calle
San Carlos
78
Alacant
Temática: 
Música
Formato: 
Concerts
Cursos/Tallers
Público: 
Tots els públics