Cultura en Barrios. "La granja"

foto

Cultura en Barrios #Menutsbarris

LA GRANJA Teloncillo. Teatro con objetos

Mejor espectáculo para la Primera Infancia FETEN 2018. Finalista de Los Premios MAX 2019. Recomendado por La Red española de teatro y circo.

Todos los públicos.

AVISO:

Esta información es un AVANCE DE PROGRAMACIÓN.

Por razones de fuerza mayor u otras circunstancias organizativas este evento puede estar sujeto a modificaciones en sus contenidos, horarios, fechas o lugar de realización. Ante los posibles cambios, prevalecerá la información que se actualiza permanentemente en la web y las redes sociales.

Acceso gratuito hasta completar el aforo.

----------------------------------------------------------

Música al carrer, sons electrònics punxant-los a la perfecció mitjançant la mescla d'hip hop, electrònica, new wave, funk o IDM, música lliure que se salta les regles sense renunciar
a la festa.

Actuació en la plaça del Pont (Plaça enfront de Museu Aigües d'Alacant).L'energia sense fi que generen estructures com els molins, o l'enginyeria dels assuts que tenim a Sant Joan i Mutxamel, ens fan veure l'aigua com una de les primigènies fonts d'energia. I els assuts de distribució i assignació d'aquesta. I com la música electrònica, que sempre ha pretés fer més amb menys. I no sols això, sinó també crear nous sons, i nous usos. Fa 15 anys es va anunciar per part de WWF la campanya “L'hora de la terra”

Tots els públics.

AVÍS:

Aquesta informació és un AVANÇ DE PROGRAMACIÓ.

Per raons de força major o altres circumstàncies organitzatives aquest esdeveniment pot estar subjecte a modificacions en els seus continguts, horaris, dates o lloc de realització. Davant els possibles canvis, prevaldrà la informació que s'actualitza permanentment en la web i les xarxes socials.

Accés gratuït fins a completar l'aforament.

Fechas:
28 de Abril de 2024
Horario:
12:00h
Dónde se realiza:
Plaza Dr. Gómez Ulla Ver (Museo MARQ)
Alicante
Temática: 
EscenaTeatro
Formato: 
Concursos
Representaciones
Público: 
Todos los públicos