Alacant a Escena. El trueque

FOTO

CÍA. FERROVIARIA​

+12 anys

ESTRENA NACIONAL. Producció amb suport de la Convocatoria pública de subvenciones 2022 para el desarrollo de proyectos culturales y artísticos.

Un poderós Senyor alacantí vol casar a la seua filla amb un noble al qual ella no desitja, perquè està enamorada d'un altre cavaller al qual acaba de conéixer. Per a truncar els desitjos del seu pare, requereix dels serveis d'un criat deforme perquè solucione el problema amb falses promeses. D'aquesta manera, la qual cosa al principi sembla un simple joc d'enamoraments i enganys acaba convertint-se en una dura història de passions i traïcions que convergeixen en un brutal desenllaç.

EL TRUEQUE (The Changeling, Thomas Middleton i William Rowley, 1622) és l'única obra teatral del renaixement anglés que està localitzada històricament a Alacant, concretament a l'Església de Santa María i el Castell de Santa Bàrbara, llocs emblemàtics de la ciutat. Posem en escena la “Premier” de la versió en castellà del drama, celebrant enguany el quatre-cents aniversari de la seua estrena en Anglés.

 

Fechas:
17 de novembre de 2022
Horario:
20:30h
Temática: 
EscenaTeatre
Formato: 
Representacions
Público: 
Tots els públics