Exposició "Alegorías de lo cotidiano" de la col·lecció Banco Sabadell. V edició del Festival Photoalicante

Photoalicante

"Alegorías de lo cotidiano". Colección Banco Sabadell

"Alegorías de lo cotidiano"reuneix gran part de les fotografies de la Col·lecció del Banc Sabadell en les quals no s'oposen ni exclou cap forma tradicional de la comprensió de l'art, sinó que simplement defensa una altra manera de fer, divergent, ancorat en el procés, i aplicable al transcurs d'un esdeveniment comú.

L'ús del concepte quotidià s'ha convertit en referent de l'obra de molts artistes contemporanis. Com a al·legoria, la ratificació del simbòlic,  la seua deriva al món de l'habitual; li fa perdre justament al símbol tot el que aquest tenia de vivent, d'enllaç amb el misteri original de les coses, portant el seu significat a un nou estat proper a la idea, a la conjectura, a l'extraordinari o simplement al seu lloc com a art, podem entendre la intuïció com una forma de coneixement i de consciència ampliada, que resulta indispensable i necessària per al desenvolupament de tota experiència artística.

Audiovisual "Sol" de Ricardo Cases.

Cases, continuant amb la línia iniciada en “El porque de las naranjas”, indaga de nou amb “Sol” en un clixé de la costa llevantina. Plantejant la seua tasca com un joc infantil consistent a representar el sol, l'autor se submergeix en l'encegadora llum de l'estiu llevantí a la recerca de la seua essència, deixant-se portar per les sensacions i posant en qüestió la forma en què el sol determina la identitat, l'estètica i l'economia local.

Ambdues en la Caixa Blanca de les Les Cigarreras
Inauguració: 1 de març a les 19:30
Lliure accés de l'1 de març al 6 de maig de 2018
Horari: Dimarts a dissabtes de 10:00 a 21:00 hrs. Diumenges i festius de 10:00 a 14:00 hores. Dilluns tancat.

Galería de imágenes: 
Vídeos: 
Vídeo de la pasada edición
Ricardo Cases - Sol